luni, 23 februarie 2009

Am comentat o stire

Am vazut ca se poarta comentatul stirilor in bloguri. O sa incerc si eu sa comentez o stire de ultima oara. E vorba de un bulangiu ce traieste cu doua surori cu care a facut doisprezece copii. Nu e fenomenal de scarbos?

Daca stau bine si privesc il urasc pe gaozarul asta. Imi dau seama ca eu n-am mai facut sex de doua revelioane si el a facut doisprezece copii cu doua femei. Cred ca o iau razna. Des aud o voce spunandu-mi " amice,nu crezi ca s-a schimbat ceva?"
Nu e vorba ca si cand ai condus ultima masina atunci cand ai luat carnetul pe o dacia 1310 si ai mai condus inca o data pe un bmw seria sapte. E vorba de pula-n pizda, prietene! Am si uitat cum se face chestia asta. " Amice,nu crezi ca s-a schimbat ceva?"


Probabil mi se preling mie mucii pana in barba, cine stie? Probabil nu stiu eu sa inteleg femeile, cine stie? Probabil cand ma uit la o femeie vad doar o pare pizda umeda primitoare. Dar sa ne oprim cu probabilitatile pentru ca cineva o sa creada ca sunt misogin. Nici gand. Nu e de mirare de ce nu m-am mai sters de sloboz pe cearsaful unui pizde de ceva timp. Stiu raspunsul. Eu cred ca femeile nu inteleg barbatii. Exact. Daca toate femeile ar fi ca cele doua surori am fi o mare de romani fericiti. Ce poate fi mai bine decat sa futi trei surori, poate si pe mama lor? Stiu eu. Patru surori si pe mama lor. Nu e asa? " Amice,nu crezi ca s-a schimbat ceva?"

Ca tot vorbeam de sex cu femei, laba ar trebui interzisa. Iar daca cineva poate sa interzica asa ceva, sigur ne-ar ajuta tot o femeie. Si cu sora ei si cu alta sora a ei si cu alta sora a ei si cine stie si cu mama ei. Ma gandesc ca asa daca poate fi privita o stire si relatata sigur, sigur am schimba ideea de bigamie si limbi in cur de idei de-astea.Retineti ca bigamie nu e o boala!

5 comentarii:

  1. Hai că îmi place stilul cu care ai comentat ştirile...

    RăspundețiȘtergere
  2. o chestie n-am inteles eu:pe tipele alea 2 nu le deranjeaza chestia asta???

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi-a placut reactia nevestelor..se mai cearta si ele din cand in cand pe chestiunii gospodaresti:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca acest gând virtual să îţi aducă ce îţi doreşti tu cel mai mult! Paşte fericit!

    RăspundețiȘtergere
  5. E un inceput bun in a comenta o stire. Mai ales daca incerci pentru prima data. Felicitari.Imi place cum a sunat. Tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere