duminică, 22 februarie 2009

Nume de bloguri tampite

Cu riscul de a-mi lua cateva palme peste ceafa de la toata flocosfera Romaniei, o sa aduc in prim plan, precum Caragiale, cateva nume de bloguri de tot cacatul. Uitandu-ma prin slobozlist m-am pisat pe mine de ras ce nume poate sa puna un om propriului blog. Eu cititor de bloguri nici macar nu scuip pe numele astea dar sa le mai si citesc. Sa incepem.

Pe locul 37 in slobozlist este www.jeg.ro. Cum pula mea poti sa iti numesti blogul asa. Pai de afara daca vad ca se numeste asa l-am catalogat un jeg. Repet, nu vorbesc aici de ce scrie omul. Probabil se descurca. Eu vorbesc strict de nume, jegule!

Pe locul 126 este www.papabun.blogspot.com. Grasul ala infect pe care il vedeti a pus numele acesta. Nu ma intereseaza ca e un blog culinar si ca numele te duce cu mintea la mancare. Ce,daca scria despre gainat de vrabii isi punea numele la blog excrement? Grasul ala nu are pic de imaginatie.

Pe locul 311 este www.furseculmecanic.blogspot.com. Cat esti de idiot sa iti pui numele asa? Destul. Am intrat din curiozitate pe blog si bine ca a plecat. Se tireaza in Germania, gaozarul! Aaaa... scuzati-ma, fursecutul. Mars ma la cacat.

Pe locul 368 este www.fatacuportocale.wordpress.com. Nu ma intereseaza ca o sa mi se spuna ca e poetic, ca e metafora, epitet, gainarie. Cum dracu sa pui fata cu portocale? M-am emotionat pana slit. Ma intreb unde e fata cu banane. Poate o ardeam intr-un gangbang. Sunam si eu cativa prieteni de exemplu: baiatul cu coada de matura, baiatul cu piciorul de la masa, baiatul cu tubul de oxigen de sudura.

Pe locul 393 este www.bucatareselevesele.blogspot.com. Vreti sa dati o muie? Eu va intreb atat.

Si mai sunt dar nu mai am rabdare sa ma caut. Bai cretinilor, daca nu va alegeti numele corespunzator va pierdeti din cititori. A fost prima oara cand am intrat pe jegurile voastre de bloguri sa pot pune link-ri si ultima oara.

L-am gasit si pe asta www.parciu.blogspot.com. Prietenul asta dupa ce ca se numeste asa cum se numeste si-a numit blogul si Parciu. Pe asta cred ca-l uraste propriul blog. Nu m-ar mira sa il vad intr-o zi ca s-a sinucis un blog.

7 comentarii:

  1. al tau nu senumara printe ele,printre cele tampite? mie-mi suna a blog cu nume de cocalar...ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) si banuiesc ca o sa rasune in blogosfera ca s-a sinucis un blog

    RăspundețiȘtergere
  3. da! si vad ca al tau e stralucit si esti regele blogurilor.daca ai un nume atat de cacat,dc il comentezi pe al celorlalti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-ai putea controla putin cuvintele.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa fim seriosi cum sa iti pui un nume de blog de cocalar :))

    RăspundețiȘtergere